Kerstconcert 2023 KNA groot succes

***het Kerstconcert is nog na te luisteren via deze link.

Op vrijdagavond 15 december was het zover: het Kerstconcert van muziekvereniging KNA Houten in samenwerking met Lady Wednesday. In de RK Kerk, die bomvol zat, genoot het publiek van bijna anderhalf uur gevarieerde Kerstmuziek. 

Het Fanfareorkest van KNA Houten trapte af. Onder leiding van dirigent Rodin Rosendahl werd de kerstsfeer meteen neergezet. Zowel in ‘A Medieval Christmas’ als ‘A German Christmas’ waren diverse mooie en bekende kerstliederen te herkennen. Timo van Hengstum stal daarna de show door te soleren in en als The Little Drummer Boy. Het blokje werd afgesloten met de indrukwekkende filmmuziek van The Polar Express. 

Hierna werd het publiek verrast door klanken van vocal group Lady Wednesday. Vanaf het koor in de kerk zongen zij het bijzondere Street Spirit. Daarna lieten ze hun diversiteit vanaf het podium horen met afwisselende nummers zoals Birds en Lean on Me. Hierbij begeleid door hun pianist Tom Ruijfrok.

KNA nam het podium weer over. Na een zeer sfeervol Away in a Manger volgden nog enkele swingende kerststukken. Tot slot kon ook een samenwerking tussen Lady Wednesday en KNA natuurlijk niet uitblijven. Met ‘Being Alone At Christmas’ van Miss Montreal en het bekende ‘Feliz Navidad’ werd de avond spetterend afgesloten. 

Het was een mooi concert voor een volle zaal! KNA wenst heel Houten prettige feestdagen. Wilt u meer informatie over KNA? Kijk dan op www.knahouten.nl.

(Foto’s: René van den Brandt). 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.