Feestelijke Try-out concert KNA Houten

Afgelopen zaterdag 10 Februari bracht het Fanfareorkest van Muziekvereniging KNA uit Houten een bezoek aan Schalkwijk. In De Wiese lieten zij aan een volgestroomde zaal hun concourswerken Orion, Adornia en Pentagram horen tijdens een Try-out concert. Het publiek reageerde enthousiast op de bijzondere en mooie muziek. Het Fanfareorkest heeft nog een kleine maand om de puntjes op de i te zetten en zal dan op 9 maart op concours gaan in De Lawei te Drachten. 

Het publiek gaf een extra groot applaus voor de jubilarissen. Harold Meijer werd in het zonnetje gezet voor zijn 25-jarig lidmaatschap van de vereniging. Jos Mulder werd gehuldigd voor alweer 50 jaar lid zijn van KNA. Beide heren werden toegesproken door de voorzitter en werden verrast met een oorkonde, bloemen en een speld namens de muziekbond. Speciaal voor de gelegenheid waren er voor alle aanwezigen gebakjes met daarop het KNA logo. 

Na het concours zal KNA zich weer veelvuldig in Houten laten horen. Bijvoorbeeld op Koningsdag en bij de avondvierdaagse. Ook zin om muziek te maken? Bij KNA is plek voor nieuwe en voor ervaren muzikanten. Kijk voor meer informatie verder rond op deze site (www.knahouten.nl) en houdt daarnaast ons in de gaten op onze Facebook site (https://www.facebook.com/KNAHouten). 

(Foto’s: Geke van Gelder & Johan Hoekstra)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.