Commissies

Een vereniging kan niet bestaan zonder mensen die zich inzetten binnen de organisatie.
Op deze pagina staat een overzicht van de commissies die momenteel actief zijn met een opsomming van hun activiteiten. Kunt u ons ergens adviseren, motiveren of behulpzaam zijn, dan horen wij graag van u. Dit kan natuurlijk altijd direct naar de personen of mailadressen die op deze pagina genoemd worden of via onze contact pagina/Facebook.

De Fanfare Commissie (FanCo)

De Fanfare Commissie is er voor en door de fanfare  en richt zich op het verbeteren/stabiliseren van de fanfare. Zij vormen een centraal punt tussen de verschillende commissies die de fanfare rijk is, zijn een brug naar het bestuur en verzorgen met regelmaat de “FanMail”, waarin in een duidelijk en overzichtelijke manier nieuwe info en data gecommuniceerd wordt naar de leden. De FanCo bestaat momenteel uit Els, Linde, Laurens en Wim. Voor vragen/opmerkingen kan gemaild worden naar fancokna@gmail.com of spreek één van FanCo leden direct aan.

Instrumentenbeheer

Elk instrument heeft zijn onderhoud nodig. Hier vindt u meer informatie over het in conditie houden van je instrument. Voor problemen met het instrument (KNA leden) graag melden bij Jacomijn (slagwerkgroep) Gerard of Harold (Fanfare)

Muziekcommissie

De muziekcommissie vraagt om hulp! Heb jij suggesties voor nieuwe muziekstukken, leg ze neer bij de muziekcommissie. Grote of kleine werken, rock, pop of klassiek, alle tips zijn welkom. De muziekcommissie bestaat uit Rodin, Rik, Laurens en Harold. Ga gerust naar ze toe!

 

Reacties zijn gesloten.