Familie optreden 18 November in De Grund

Op zaterdag 18 november hebben het Opstaporkest onder leiding van Els van der Weij en de Jeugdslagwerkgroep onder leiding van Pieter Senden gezamenlijk een optreden verzorgd in de Grund. Een grote groep familie, vrienden en andere geïnteresseerden was aanwezig om te genieten van de muziek.

Het was leuk om te zien en te horen met welk enthousiasme de muzikanten speelden. De slagwerkers presenteerden zich met onder andere het ritmische en melodische stuk “Beat It”, evenals diverse stukken voor ongestemd slagwerk, waarbij hun samenspel goed tot uiting kwam. De blazers brachten krachtige en dromerige nummers ten gehore, waarbij ze sopraan saxofoniste Rebecca als soliste hadden uitgenodigd voor “Delighted Melody”. Als afsluiter speelden beide groepen gezamenlijk “The Conductor’s Nightmare”. Het was knap hoe kalm dirigent Els van der Weij bleef ondanks de uitdagingen tijdens dit nummer.

We hebben nog ruimte in onze beginnersgroepen. Ken je beginnende muzikanten die hier ook plezier aan zouden beleven? Neem dan gerust contact met ons op via info@knahouten.nl. Ons Opstaporkest repeteert op maandagavond en de Jeugdslagwerkgroep op woensdagavond. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.