Lidmaatschap en Lessen

KNA Houten biedt veel mogelijkheden om met plezier samen muziek te kunnen maken. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste muzikanten, jong en oud, om onze vereniging te versterken. Muziek maken is een leuke hobby, zeker als je dat samen doet. Als je graag in een orkest wilt (gaan) spelen is KNA de goede keuze!
Ben je een ervaren muzikant? Dan ben je ook van harte welkom bij onze vereniging!

Opgeven kan middels dit formulier!

Muzieklessen
KNA biedt muzieklessen aan waarmee je een goede basis krijgt aangeleerd en je geen eigen instrument hoeft aan te schaffen. Je krijgt een instrument in bruikleen van de vereniging.
Voorafgaand aan de lessen hoef je geen speciale muzikale kennis of vaardigheden te hebben: we vinden enthousiasme, zin in muziek maken het belangrijkste. De lessen hebben als doel om in onze orkesten mee te kunnen gaan spelen.
De gemiddelde leeftijd van leerlingen die bij KNA beginnen is tien jaar oud, maar je bent natuurlijk nooit te oud om muziek te maken! Ook voor jongere kinderen hebben we een aanbod. Hiervoor kunt u kijken onder het kopje cursussen.
Je krijgt eens per week les van één van de KNA docenten, die allen conservatorium opgeleid zijn.
Ongeveer twee jaar na de start van je opleiding leg je het landelijk erkende A examen af. Na weer ca. twee jaar doe je het B examen. Het A examen is verplicht om mee te kunnen spelen bij de Jeugdslagwerkgroep en het Opstaporkest. Na het halen van het A examen kun je meespelen bij de fanfare of Slagwerkgroep .
De lessen worden gegeven op individuele basis. Alleen voor je A-diploma is het mogelijk om in een groepje van 2 of 3 leerlingen les te krijgen.

Als je les volgt wordt je ook lid van KNA en ontvang je een instrument in bruikleen. Meer informatie over Wie Wat en en Waar kun je vinden in dit document.

Contributie en lidmaatschap
Als je lid wordt bij KNA, dan betaal je contributie. Als je ook lessen volgt op je instrument betaal je daarnaast lesgeld.

De contributie en lesgelden zijn voor 2020 als volgt vastgesteld:

Contributie; Fanfare, Slagwerkgroep
Junioren:          € 205,00 (van 1 jan. t/m 31 dec.)
Senioren:          € 236,00 (van 1 jan. t/m 31 dec.)

Lesgelden:
Individueel A/B diploma: € 518,- per jaar

Groepslessen A diploma: € 315,- per jaar

Individueel C/D diploma: € 624,- per jaar

Wilt u meer informatie dan mailt u naar: info@knahouten.nl of u kunt zich via dit formulier aanmelden.

Administratief: secretaris@knahouten.nl

U-pas?
KNA doet ook mee aan de U-pas regeling. Meer informatie via: info@knahouten.nl

Opzeggen:
Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij het secretariaat (Pr. Marijkeweg 2, 3991 BN Houten of e-mail: secretaris@knahouten.nl) per 1 januari of 1 juli van het contributiejaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Reacties zijn gesloten.