Sponsoren/Donateurs

Wilt u KNA Houten financieel steunen of ons op die manier bedanken voor een bijgewoond concert?

Maakt dan uw gift over op NL64 INGB 0004 7318 86 of NL16 RABO 0329 8916 26
t.n.v. Muziekvereniging Kunst na Arbeid te Houten onder vermelding van gift!
Wilt u een vaste donateur worden van KNA Houten, neem dan contact op via een mail aan info@knahouten.nl met daarin uw contactgegevens.

Alvast Hartelijk Bedankt!!

 

Sponsoren

Voor een vereniging zoals Kunst Na Arbeid zijn sponsoren van levensbelang om te kunnen blijven bestaan. Gelukkig hebben we een aantal trouwe sponsoren en partners in het bedrijfsleven waar we ontzettend blij mee zijn!

Voor het voortbestaan van onze vereniging hebben we echter altijd nieuwe sponsoren nodig. We noemen Autobedrijf Crum Houten, “Bang & Olufsen Ed Baak”,  Univé Leksprong, Staal- en Aluminiumbedrijf Van Hengstum B.V., Praxis Houten, Architectenbureau Huub van der Zee, Bouwbedrijf Kuhne, Bouwbedrijf van Rijn, Krielennest, Fred de Ligt Cleaning en Enibas beheer.

Club van 100
Vindt u ook dat KNA Houten van belang is voor de Houtense samenleving dan is het mogelijk om lid te worden van KNA’s Club van Honderd. De Club van Honderd is een groep mensen en bedrijven die KNA een warm hart toe dragen. Zij stellen financiële ondersteuning beschikbaar voor extra activiteiten. Het lidmaatschap zal in principe aangegaan worden voor een periode van drie jaar en de bijdrage zal € 100,00 per jaar zijn. We noemen: AV Stumpft Nederland, Niels Hund Installatietechniek, Houthandel Gebr. Van Soest, Vishandel Jan Schaap en Firma H. van der Gun.

Donateur
Naast alle sponsoren zijn er ook mensen die op persoonlijke titel een steentje bijdragen aan de activiteiten van KNA, dit zijn onze donateurs. Zonder onze donateurs zouden wij een stuk minder activiteiten kunnen realiseren en zijn daar dan ook erg blij mee.
Als donateur betaalt u een bedrag per jaar aan KNA waarvan u zelf de hoogte kunt bepalen.

Draagt u KNA een warm hart toe en denkt u erover om donateur te worden of om ons te sponsoren? Neem dan alstublieft contact met ons op door een mail te sturen naar info@knahouten.nl met uw contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.