Opleidingsorkest Kunst Na Arbeid verrast ouderen in Houten

Op zaterdag 14 oktober was het Opleidingsorkest al vroeg op weg naar Het Houtens Erf in Houten. Na weken repeteren was het deze dag tijd om vele ouderen in Houten te verrassen en op te vrolijken met een zeer gevarieerd muziekprogramma. Na een warm welkom, klonken onder leiding van Rodin Rosendahl al snel de eerste klanken. Het publiek genoot zichtbaar en liet zowel tijdens als na afloop goed van zich horen. Na het concert was er even tijd om bij te komen. Tijdens een welverdiende, gezellige lunch met elkaar werd er muziekbingo gespeeld en kon iedereen even ontspannen. Daarna was het tijd voor het volgende concert, deze keer in de Loericker Stee. Ook hier werden we met veel enthousiasme ontvangen en speelde het orkest de sterren van de hemel. Vele mensen zongen, klapten en dansten zelfs mee. Voor het orkest een ‘beloning’ voor alle repetities de afgelopen weken. We kijken terug op een bijzondere, muzikale dag waarin verbinding en muziek voor jong en oud centraal stond. 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.