KNA Kerstconcert

**UPDATE: Online live te beluisteren via deze link**

Op vrijdag 15 december luiden we de kerstperiode in met een Kerstconcert. Het belooft een sfeervolle en gezellige avond te worden waarbij het Fanfareorkest van KNA Houten voor u zal optreden. Naast het Fanfareorkest zullen ook de zangeressen van Vocal Group Lady Wednesday (www.ladywednesday.nl/) hun zangkunsten laten horen. Samen zorgen ze voor een gevarieerd programma, waarmee u gegarandeerd in kerststemming komt. Zo hoort u bijvoorbeeld de winterse filmmuziek van The Polar Express, afgewisseld met rustige muziek zoals Away in a Manger en swingende kerstmuziek zoals Feliz Navidad. 

Het concert vindt plaats in de R.K. Kerk (O.L.V. ten Hemelopneming), gelegen aan de Loerikseweg 12 in Houten. Het concert start om 20.00 uur. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur. De entree is vrij. We hopen op een vrijwillige bijdrage via QR code of contant. 

Het belooft een mooi en sfeervol Kerstconcert te worden. Zet u het concert in uw agenda? Graag zien we u op vrijdag 15 december aanstaande! 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.