VACATURE SLAGWERKDOCENT/ SLAGWERKDIRIGENT 

Voor Muziekvereniging KNA Houten zoeken we per 1 januari 2024 een enthousiaste, vernieuwende, conservatorium geschoolde slagwerkdocent voor onze slagwerkleerlingen en als dirigent/begeleider voor onze jeugdslagwerkgroep. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

KNA is een vereniging met een rijke historie, met een enthousiast vrijwilligersteam en ambities om de vereniging verder te laten groeien en bloeien. Leerlingen worden bij ons opgeleid volgens het HAFABRA Raamleerplan Slagwerk met als uiteindelijk doel om mee te spelen in een van onze orkesten of slagwerkgroepen. 

Het niveau van onze leerlingen varieert van beginner tot C-diploma, zowel melodisch als ongestemd. Dit betekent dat we een slagwerkdocent zoeken die al het klassieke concertslagwerk kan aanleren, pauken, kleine trom, drums, marimba en vibrafoon incl. 4-mallets. De lessen vinden momenteel plaats op de woensdagmiddag/begin avond.

Wil je deel uitmaken van ons team en voldoe je aan het beschreven profiel of denk je het niveau te benaderen? Neem dan contact op met lessen@knahouten.nl of bel met Hans Kamminga (06-53324360)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.