BEDANKT voor uw steun

Namens het bestuur en leden van Kunst Na Arbeid willen we iedereen bedanken die op ons heeft gestemd bij de Rabo Rijn en Heuvelrug tijdens de Rabo ClubSupport actie. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd van € 1.410,63. Met deze Support kunnen we de aanvullende voorbereidingen voor het fanfare concours, extra repetities en concerten verzorgen.

Het fanfare concours is een spannend evenement waar fanfareorkesten uit verschillende regio’s samenkomen om hun muzikale vaardigheden te tonen. Het is een gelegenheid waarop muziekverenigingen strijden om hun beste prestaties te laten zien en beoordeeld te worden door deskundige juryleden.

Kunst na Arbeid Houten is een bruisende muziekvereniging met leden die graag hun liefde voor muziek tot uiting brengen. Met gepassioneerde muzikanten van alle leeftijden en niveaus biedt KNA een warme en stimulerende omgeving om samen muziek te maken. Van sprankelende concerten tot gezellige repetities, bij ons vind je een plek waar muzikaliteit en vriendschap samenkomen. Kunst na Arbeid verzorgd in Houten de muzikale ondersteuning bij belangrijke momenten zoals bv Koningsdag of 4 mei.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.