Spaaractie voor KNA Houten: ClubFund-actie Albert Heijn

Op 7 oktober vond de aftrap plaats van de unieke ClubFund-actie die Martijn Steenman namens Albert Heijn Oude Dorp heeft opgezet met de Houtense verenigingen. Wij zijn er trots op dat KNA Houten tussen alle sportieve verenigingen in de winkel hangt en hopen met onze foto’s mensen te inspireren om een kijkje te nemen bij KNA!

Meerdere jeugdleden hebben een persoonlijke actiefolder ontvangen waarmee zij hun eigen FANshopje beginnen. Zij sparen voor gratis FANartikelen, zoals een muismat, broodtrommel, badslippers, stickers en nog veel meer. Vraag hen om de link naar hun winkeltje en spaar met ze mee!

Liever een KNAbroodtrommel of ander gadget zònder spelersfoto? Die zijn ook via iedere FANshophouder te bestellen. We hebben als vereniging ook een algemene webshop; lukt het niet om een jeugdlid te strikken voor een bestelling, dan kun je daar terecht:

https://www.clubfund.nl/muziekverenigingkunstnaarbeid

Iedere geactiveerde spaarpunt levert 5 cent op voor KNA, dus naast zichtbaarheid profiteert ook de clubkas een graantje mee.

Er kan gespaard worden tot en met 2 december, de gespaarde punten kunnen de volgende dag nog ingeleverd worden en daarna sluiten alle FANshops. De bestelde spulletjes worden vanaf 16 december aan de spelers overhandigd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.