Van de voorzitter

Voor de meeste van ons zit de vakantie er weer op. De scholen zijn weer begonnen en we pakken het ritme weer op. Met de eerste repetities een een BBQ die deze week weer plaatsgevonden hebben, maakt ook de muziekvereniging weer een frisse start en kijken we vooruit.

Ondanks dat het vakantie was, is het bestuur meerdere keren in gesprek gegaan met de gemeente over de huisvesting van onze vereniging. Dit zijn constructieve gesprekken waarbij echt gekeken wordt naar wat onze vereniging nodig heeft en ze bieden hoop voor de toekomst.

Als laatste wil ik u graag nog attenderen op de Rabo-Clubactie. Een actie waarbij de Rabobank clubs en verenigingen ondersteund. Ook dit jaar kunt u weer op onze vereniging stemmen waardoor onze vereniging een extra bijdrage van de Rabobank kan ontvangen.

Hoe werkt het stemmen?

  1. Log in de app of op de Rabobank website en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Mijn Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. KNA heeft zich aangemeld als club
  4. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  5. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  6. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

De stemperiode start na de zomervakantie, van 4 tot en met 26 september. Zo hebben we alle tijd leden en anderen te enthousiasmeren om te gaan stemmen.

STEM ZELF EN VRAAG IEDEREEN IN JE OMGEVING TE STEMMEN !

Vriendelijke groet                Alex van Rooijen                  Voorzitter KNA Houten

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.