Stem op KNA Houten tijdens Rabo ClubSupport 2022 vanaf 5 september!!

Rabobank gelooft in de kracht van clubs en verenigingen. Daarom investeert zij een deel van hun winst in clubs en verenigingen door de sponsoractie Rabo ClubSupport. Heb je een rekening bij de Rabobank en bent u ook lid? Steun dan onze Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Houten door te stemmen op: KNA Houten.

KNA Houten wil een Opleidingsorkest opzetten voor gevorderde leerlingen. Dit orkest heeft als doel om zich beter en gemakkelijker te kunnen ontwikkelen tussen leeftijdsgenoten. Voor het opzetten en onderhouden van dit orkest is er financiële steun nodig!

Stemmen kan van 5 t/m 27 september 2022 via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Lid worden kan eenvoudig onder de knop ’Zelf regelen’ via de site van de Rabobank of via de opties in de Rabo App. Als je ingelogd bent op de site van de Rabobank, kies dan voor de optie ‘service’ en daarna op de optie ‘stem op jouw club’. De link is https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/

KNA Houten staat in de regio Rijn en Heuvelrug opgenomen. Gevonden.. breng dan uw stem uit op KNA Houten!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.