Start repetities seizoen 2022-2023

Na een welverdiende vakantie zijn wij op dinsdag 23 augustus weer van start gegaan met een nieuw programma voor de toekomstige optredens. We hopen op een muzikaal jaar met diverse optredens waarbij wij u als bezoeker hopen te ontmoeten. In aanloop naar de activiteiten markt op 3 september waar wij natuurlijk ook van de partij zijn willen we graag ons fanfare orkest, de slagwerk groep en de diverse jeugdafdelingen hiervan graag even onder de aandacht brengen. Naast het opleidingsorkest voor beginnende muzikanten zijn we bezig met het opzetten van een Jeugdorkest voor gevorderde leerlingen. Dit orkest heeft als doel om leerlingen zich beter en gemakkelijker muzikaal te laten ontwikkelen, tussen leeftijdsgenoten. Bovendien bespoedigd dit het instromen in het grote fanfare orkest. Op dit moment hebben we binnen alle geledingen van de vereniging nog plaats voor beginnende of ervaren spelers 🎺🥁🎼. Bij de docenten is er ruimte voor leerlingen dus kom gerust eens een aantal lessen proberen of een instrument bespelen inderdaad iets is voor jou! Verder kunnen we versterking gebruiken van ervaren spelers, met name binnen de bugels sectie 🎺. Ben jij, of ken jij een ervaren speler die op zoek zijn naar een gezellige vereniging informeer dan eens voor de mogelijkheden via : secretaris@knahouten.nl

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, staande mensen en binnen
Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen en binnen
Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen en binnen
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.