Verenigingsconcert, 5 November 2022, De Heemlanden, Houten

Graag nodigen wij u uit voor ons Verenigingsconcert op zaterdag 5 november 2022. Het concert vindt plaats in het College de Heemlanden te Houten. De zaal, toegankelijk via Kamillehof 39, gaat open om 19:30 uur en het concert start om 20:00 uur. De toegang tot deze muzikale avond is gratis!

De avond zal gevuld zijn met gevarieerde muziek waarbij alle geledingen van KNA Houten te horen zullen zijn. Voor de pauze speelt de Jeugdslagwerkgroep met onder andere een variatie op de Klompendans. Aansluitend neemt het Jeugdorkest het over waarbij de brug open zal gaan en er een olifant voorbij komt. Het stokje wordt daarna overgenomen door de Slagwerkgroep. Zij zullen u verrassen op, onder andere, Klezmer straatmuziek en Latijnse klanken. Als laatste voor de pauze speel het, sinds de zomervakantie van 2022 opgerichte, Opleidingsorkest van KNA. Zij brengen u verhalen uit Schotland en kijken via planeten naar hun innerlijke ruimte.

Na de pauze speelt het Fanfare orkest. Zij hebben dit jaar gekozen voor het thema België. Hierbij laten ze u kennis maken met een vergeten land wat nu in België ligt, geven ze u hoop, én spelen ze werken van Belgische componisten. Het toetje van de avond zal zich in grote vaart voltrekken. Uw interesse gewekt? Dan zien we u graag op 5 november om u muzikaal te verrassen.

Foto gemaakt tijdens het optreden van KNA Houten bij de Dag van de Blaasmuziek 2022 op de binnenplaats van Kasteel Duurstede.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.