Koningsdag 2022

Voor het eerst in 3 jaar weer een Koningsdag in Houten waarbij Kunst Na Arbeid weer van de partij was. Vele hoogtepunten voorafgaand en op Koningsdag deze maal.

Allereerst de benoeming als Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor Ko Bos. Voor zijn inzet als vrijwilliger & muzikant bij de MPB, Die Holzers en voor KNA in het algemeen. Zeer verdiend en natuurlijk van harte gegund namens KNA. Hierbij hoorde natuurlijk een serenade.

In de ochtend van Koningsdag een muzikale ochtendgroet vanuit de toren van de Hervormde Kerk op het Oude Dorp door leden van KNA, gevolgd door een aubade en concert op het Oude Dorp. Tenslotte nog een optreden in ’t Goy waar versierde fietsen de muziek volgden in een parade door het dorp. Al met al een muzikale dag !!

Voor foto’s en filmpjes zie hieronder.Dank aan Gilbert Isabella, Geke van Gelder, Karen Bos e.a. voor het materiaal.

Wilhelmus vanaf de toren in de vroege ochtend
’t Goy, de versierde fietsen achter de muziek aan
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.