Jeugdsportpas 2022

Ben jij heel erg muzikaal?

Ook dit jaar biedt KNA twee cursussen aan via de jeugdsportpas (sportencultuurhouten.nl):
Algemene Muzikale Vorming (AMV) en Ritmesafari! Meer informatie per cursus hieronder.

AMV: Vijf lessen voor jeugd in de leeftijdscategorie groep 5, 6 en 7.In deze cursus gaan we op een speelse manier aan de slag met liedjes en het kennismaken met verschillende instrumenten! Voorop staat het ontdekken, muziek maken, plezier, luisteren, basis ritmes & noten lezen, samenspelen… Er is een kennismaking met (jeugd)fanfareorkest: welke instrumenten zijn er en natuurlijk kun je ze uitproberen. Wat is er nodig om in een orkest te spelen? We nemen een kijkje bij het orkest en spelen ook zelf mee bij de laatste les (incl. korte uitvoering voor publiek)!

Ritmesafari: Vijf lessen voor jeugd in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar.In deze cursus zullen we aan de hand van de verschillende slagwerk-instrumenten ritme en groove ontdekken, samenspelen met anderen leren, de basis noten instuderen en muzikaal plezier in groepsverband ervaren!

Voor beide activiteiten inschrijven via: sportencultuurhouten.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.