Kunst Na Arbeid Najaarsconcert, 6 November 2021, De Heemlanden, Houten

Na twee jaar van muzikale stilte mogen we eindelijk weer optreden voor publiek! Graag nodigen wij u dan ook uit voor ons Najaarsconcert op zaterdag 6 november 2021. Het concert vindt plaats in het College de Heemlanden te Houten. De zaal, toegankelijk via Kamillehof 39, gaat open om 19:30 uur en het concert start om 20:00 uur. De toegang tot deze muzikale avond is gratis! Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Bang & Olufsen, Ed Baak, Houten.

De avond zal gevuld zijn met gevarieerde muziek waarbij alle geledingen van KNA Houten te horen zullen zijn. De Jeugdslagwerkgroep, onder leiding van Rubén Castillo del Pozo trapt af met een fris Djembe stuk en een Blues nummer. Aansluitend neemt het Jeugdorkest het over onder leiding van Els van der Weij waarbij we onder andere meegenomen worden naar de prehistorie en waar soliste Phine Vis een Delighted Melody zal spelen. Het stokje wordt daarna overgenomen door de Slagwerkgroep onder leiding van Michiel Buijsse. Naast een bezoek aan de bouwmarkt zullen ook de fraaie klanken van Beethoven op hun programma staat. Als laatste speelt het Fanfare orkest onder leiding van Rodin Rosendahl. Zij nemen u mee naar enkele mooie film en musical melodieën en naar swingende classics, allen geschreven of gearrangeerd door Nederlandse componisten.

Het concert is enkel te bezoeken als u in het bezit bent van een bewijs van vaccinatie/testen/herstel, oftewel het coronatoegangsbewijs. De check hierop zal plaatsvinden bij de ingang van de Heemlanden doormiddel van het scannen van de corona-app QR-code (op mobiel of geprinte vorm). Vanaf 14 jaar moet hierbij ook het identiteitsbewijs getoond kunnen worden. Het coronatoegangsbewijs is niet nodig voor bezoekers van 12 jaar en jonger.Wij hopen u te ontmoeten op zaterdag 6 November!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.