Rabo Clubkas Campagne

Beste leden, sponsoren, donateurs of muziekliefhebbers
Dit jaar doet muziekvereniging Kunst Na Arbeid, samen met de muziekverenigingen Caecilia uit Schalkwijk en Constantia uit Werkhoven, mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Een prachtige manier om de clubkassen van deze muziekverenigingen een beetje te vullen. Door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen halen we het meeste aan gelden op!

 

Wie kunnen stemmen?
Alle leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug waarvan het e-mailadres bij de rabobank bekend is ontvangen vóór de stemperiode per e-mail een unieke stemcode. Van 25 oktober t/m 8 november kunnen zij via een stemsite hun stem uitbrengen op KNA, Caecilia en Constantia. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Alle stemmen moeten worden verdeeld. Dus de overige stemmen kunnen naar onze vrienden in de muziek.

Hoe worden rekeninghouders lid?
Rabobank rekeninghouders die nog geen lid zijn moeten voor 20 oktober lid worden. Lid worden is eenvoudig en zonder extra kosten!! Om lid te worden, surf snel naar: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.