Gezellige open middag Muziekvereniging Kunst Na Arbeid

Aanstaande zaterdag, 13 februari, opent muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) tussen 13.00 en 16.00 uur de deuren van haar repetitielokaal. Dit bevindt zich in SC De Grund, De Poort 77-79.

Op deze open middag is iedereen van harte welkom. Zowel jong als oud kan hier informatie halen over de verschillende instrumenten die de vereniging rijk is. Hierbij kunt u denken aan de instrumenten die horen bij een fanfare. Bijvoorbeeld bugel, trompet, saxofoon, euphonium en allerlei andere blaasinstrumenten. Maar ook de instrumenten van de Melody Percussion Band (MPB) staan er. Hieronder bevinden zich de gestemde en ongestemde slagwerkinstrumenten. Denk hierbij aan een xylofoon en marimba of juist een snaredrum en de bekkens.
Deze middag staan de lessen die we geven aan (jonge)kinderen centraal. We zullen ze kennis laten maken met de instrumenten die we hebben en hen samen ook een stukje muziek laten instuderen, zodat ze aan het einde van de middag een waar concertje aan de ouders kunnen geven.

Ben je wel geïnteresseerd in één van de instrumenten, maar val je niet meer in de categorie (jonge) kinderen, ook dan ben je van harte welkom. Op deze middag lopen er verschillende leden, van verschillende leeftijden, rond om je vol enthousiasme te vertellen over de mogelijkheden die KNA voor je heeft. Kan je al muziek maken of moet je het nog leren, geen probleem, wij hebben vast iets dat bij je past.

Zoals u kunt lezen zijn er genoeg redenen om zaterdagmiddag naar “De Grund” te komen en eens te kijken of muziekvereniging KNA iets te bieden heeft wat bij u  past.

Lijkt het u leuk om te komen, zouden wij het fijn vinden als u zich aanmeldt via info@knahouten.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.