Sinterklaas en Piet op bezoek bij de jeugd van KNA!

 

2015-12-01 19.56.56

Afgelopen dinsdag, 1 december, was het een spannende avond voor de jeugdleden van Kunst na Arbeid (KNA) Houten. Ze hebben de afgelopen weken hard geoefend aan hun liedjes en melodietjes. Al het harde werken hadden ze natuurlijk niet voor niks gedaan, want één van de eerste concertjes van dit seizoen stond op het programma.

In deze tijd van het jaar is het dan niet zo raar dat dat het Sinterklaasconcert is. En ja, wat is een Sinterklaasconcert zonder de Sint zelf. Zou hij komen? Het publiek en de jeugdleden zelf wachtten in spanning af.

En ja hoor, Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen een bezoekje brengen aan SCC De Grund, waar op dat moment het concert gaande was. Onder het genot van een kopje chocolademelk, speculaas en uiteraard pepernoten genoten zowel spelers als het publiek van de verhalen van Sint en Piet. Niet alleen voor de jeugdleden was dit concertje een spannende aangelegenheid, ook voor de nieuwe dirigent van het Opstaporkest was het spannend. Sinds kort staat Rob van der Sterren als dirigent met zijn stokje te zwaaien en dit was zijn eerste optreden en dan ook nog de Sint en zijn Piet op bezoek. Het was allemaal spannend.

Rob kan trots zijn op zijn spelers en speelsters, het ging fantastisch.
Toen Piet op een gegeven moment de foxtrot inzette werd er zelfs nog gedanst. Piet begon te dansen met één van de jeugdleden en daarna dansten de ouders spontaan mee.

Sint en Piet ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid, de leden van KNA en de bezoekers van het concert hebben het enorm gewaardeerd!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.