Klasjes

Naast muzieklessen bieden wij de volgende klasjes voor de jeugd aan:

Jeugd

Contactpersonen leerlingen:
Fanfare/ Slagwerk/Algemeen:     Inhoudelijk: docenten;
Administratief: secretaris@knahouten.nl

Slagwerkklas o.l.v. Rubén Castillo del Pozo (donderdag) of Michiel Buijsse (woensdag)
Heeft u een kind dat graag een percussie instrument zou willen spelen?
KNA biedt hiervoor een slagwerk klas aan. De slagwerkklas is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot ongeveer 11 jaar en laat kinderen kennis maken met ritmeleer en notenschrift, en geeft een uitgebreide oriëntatie op diverse slagwerkinstrumenten.

Koperklas o.l.v. Ivo van Gennip (maandag).
Heeft u een kind dat graag een koperblaasinstrument wil leren bespelen?
KNA biedt hiervoor een mogelijkheid in de Koperklas. Deze cursus is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot ongeveer 11 jaar. Tijdens deze cursus leren de kinderen noten lezen en gaan ze steeds een aantal weken oefenen op de koperblaasinstrumenten die er binnen de vereniging bespeeld worden.

Saxklas o.l.v. Els van der Weij (dinsdag).
Heeft u een kind dat graag een saxofoon wil leren bespelen?
KNA biedt hiervoor een mogelijkheid in de Saxklas. Deze cursus is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot ongeveer 11 jaar. Tijdens deze cursus leren de kinderen noten lezen en gaan ze steeds een aantal weken oefenen op de saxofoon.

De kosten voor bovenstaande klasjes zijn € 99,00 voor 10 lessen en starten bij voldoende aanmeldingen. Er nemen maximaal drie kinderen deel aan een klasje.
Voor één van deze cursussen meldt u zich aan via het aanmeldingsformulier.

Volwassenen
Wij zijn ook zeker op zoek naar volwassenen die (weer) muziek willen maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden (cursus/herhalinglessen/bijspijkeren etc.) voor volwassenen neem dan contact op met info@knahouten.nl.

 

Reacties zijn gesloten.