Kerstconcert 2022

Op vrijdag 16 december luidt muziekvereniging KNA de kerstperiode in met een sfeervol kerstconcert. De uitvoering vindt plaats om 20.00 uur in de RK Kerk aan de Loerikseweg in Houten en is gratis toegankelijk. Het concert wordt verzorgd door het Fanfareorkest dat onder leiding staat van de enthousiaste en ambitieuze dirigent Rodin Rosendahl.

Het orkest brengt tijdens het concert een gevarieerd repertoire te horen waarmee u gegarandeerd in kerststemming komt. U zult worden verrast door diverse soorten kerstmuziek. Naast enkele bekendere kerstnummers, staan er ook swingende en sfeervolle rustige winterse nummers op het repertoire.

Het concert vindt plaats in de RK Kerk (O.L.V ten Hemelopneming). Deze kerk is te vinden aan Loerikseweg 12 in Houten. Het concert start om 20.00 uur. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Het belooft een mooi en sfeervol kerstconcert te worden. Graag zien we u op vrijdag 16 december aanstaande!

Voor meer informatie over muziekvereniging KNA kunt u ons volgen op Facebook of kijken op de andere pagina’s vanĀ www.knahouten.nl.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.