RABO CLubSupport KNA Houten 2020 *UPDATE!!*

*UPDATE* De opbrengst van de RaboClubSupport actie 2020 is het mooie bedrag van €1453,90. Dit betekent dat er dit jaar circa 20% meer stemmen op KNA uitgebracht zijn dan vorig jaar. Dit is een super resultaat ondanks dat dit jaar veel meer verenigingen, stichtingen en instanties mee deden aan de actie. Wij danken u allen voor uw stem en bijdrage aan onze mooie muziekvereniging!!

Beste leden, (ouders van) leerlingen, donateurs, sponsoren, docenten, dirigenten, en muzikale vrienden:Muziekvereniging KNA heeft ieders inzet nodig voor de Rabo ClubSupport actie. We vragen je, vanaf 5 oktober, te stemmen op  onze vereniging (tot 25 oktober). Verder vragen we iedereen om familieleden, vrienden, buren en  kennissen te informeren over deze actie. Stuur dit bericht door aan iedereen die je wilt motiveren op ons te stemmen. Deel het Facebook bericht van KNA op je eigen pagina. Van iedereen kunnen we de steun  goed gebruiken!

Door Corona regels kunnen de KNA kennismakingslessen niet op dezelfde manier uitgevoerd worden als  voorheen. Een instrument door een klas rond laten gaan kan nu niet meer. Onze opleidingscommissie  werkt hard aan nieuwe ideeën, waarvoor ook financiële middelen nodig zijn.

Vanaf 5 oktober kan iedereen die lid is van de Rabobank een stem uitbrengen op KNA. De opbrengsten van deze actie wil KNA investeren in gerichte PR  en de ontwikkeling van nieuwe methodes om muzieklessen op basisscholen te blijven promoten.

Met jouw actieve deelname kunnen we de opbrengst van vorig jaar ruimschoots overtreffen. Stemmen dus!  En maak reclame voor onze vereniging!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.