Aktiviteitenmarkt 5-September 2020

Muziekvereniging KNA was dit jaar weer present op de jaarlijkse aktiviteitenmarkt op het Rond in Houten. Uiteraard aangepast voor het Corona tijdperk, zoals eenrichtingsverkeer voor de voetgangers en een gele lijn op 1,5 meter van de kraam. Helaas konden daardoor ook geen blaasinstrumenten bespeeld worden, en naast een solo-optreden van Rebecca (zie foto) was er helaas verder geen ruimte voor live muziek. Het was relatief ook rustiger dan voorgaande jaren, maar dat stond succes niet in de weg. We hebben nieuwe contacten gelegd en ook enkele aanmeldingen voor muzieklessen kunnen noteren. Er is nog ruimte voor meer leerlingen, dus heeft u ons wel gezien maar niet kunnen aanspreken, stuur dan een mailtje aan lessen@knahouten.nl en wij nemen graag met u contact op. Tot de volgende activiteitenmarkt, hopelijk weer met live muziek!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.