Eerste repetitie Coronaproof

Na drie maanden was hij er dan, onze eerste repetitie sinds de uitbraak van Corona in Nederland. Op dinsdagavond 16 juni 2020 kwamen de fanfare leden van Kunst na Arbeid dan weer bij elkaar onder leiding van Rodin Rosendahl. Onze zaal in de Grund in Houten was ingericht volgens het te volgen protocol die zijn opgesteld namens de KNMO en met instemming van de gemeente Houten. Dankzij de inspanningen van diverse commissies was iedereen voorzien van een plaats, schoonmaakdoekjes en van nieuwe muziek!. Helaas voorlopig met twee groepen per avond, maar gezien de opgewekte sfeer mocht dat even de pret niet drukken. Beide groepen zijn begonnen aan een 5-tal nieuwe stukken die we op een later moment voor een groter publiek willen presenteren.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.