Najaarsconcert “with Brass Talent” 26 oktober 2019

Najaarsconcert ‘Brass Talent’ KNA Houten

Op zaterdag 26 oktober om 20:00 uur geeft KNA Houten haar ‘Bang & Olufsen Ed Baak Najaarsconcert Brass Talent’. Het concert vindt plaats in De Heemlanden, De Slinger 48 te Houten. De toegang is gratis, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Het avond vullende programma begint met het opstaporkest, dat sinds vorig jaar veel nieuwe leerlingen erbij heeft gekregen. Voor onze leerlingen is het een prachtige ervaring om samen met het ‘grote’ orkest op een concert te spelen.

Na het opstaporkest komt een afwisselend programma met daarin het ‘Brass Talent’ waaraan het concert haar titel ontleent. U kunt luisteren naar ‘Concierto para dos Trompetas’, een werk met Spaanse invloeden van de beroemde paso dobles, en naar ‘Benedictur’, een muziekstuk met een gedragen euphonium solo. Alle solisten, en de zangeres van ‘Garbriella’s Song’, worden op passend wijze begeleid door het fanfare orkest. Tussen de fanfare werken door brengen de Jeugslagwerkgroep en de Slagwerkgroep afwisseling met gevarieerde slagwerk nummers.

Afgelopen weekend heeft het Fanfare Orkest deelgenomen aan de Betuwe-Cup, een wedstrijd voor fanfares en harmonieën. De fanfare behaalde een mooie eerste prijs met de twee prachtige werken Consolation en Absalon. Deze werken zullen ook op dit concert uitgevoerd worden.

Mocht uzelf of uw kind(eren) interesse hebben in het spelen van een instrument, of u wilt een oude hobby weer oppakken, kom dan de gezellige sfeer van KNA proeven tijdens de repetitie en/of informeer eens naar de mogelijkheden.

We hopen u zaterdag 26 oktober in de Heemlanden te ontmoeten. We staan tevens op www.uitinhouten.nl, voor meer informatie over onze vereniging kunt u altijd terecht op www.knahouten.nl en natuurlijk op onze facebook site

.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.