UNIVE Promotie concert in De Slinger, Houten, 18 Mei 2019

Het fanfareorkest van Kunst Na Arbeid laat weer van zich horen. Door middel van een uniek concert in Theater de Slinger in Houten wil KNA samen met gastsolisten de blaasmuziek promoten. De traditionele fanfare die zich op een geheel eigen wijze presenteert!

Na vier succesvolle edities wordt zaterdagavond 18 mei een vijfde editie van dit concert op de planken gezet. De avond is opgedeeld in twee muzikale blokken waarin het fanfareorkest onder andere twee solisten zal begeleiden. In het eerste deel van het concert zal het orkest samen spelen met Christiaan van der Weij.

Christiaan van der Weij – een allround, ondernemend musicus –
Al op jonge leeftijd wordt Christiaan zijn talent herkend en wint hij eerste prijzen bij verschillende concoursen. Christiaan heeft een unieke benadering van de saxofoon, wat het publiek verrast en ontroert. Zijn spel wordt geroemd om het ‘verhalende’ karakter en de gemoedelijke interactie met het publiek. Tijdens het concert zal het fanfareorkest deze saxofoon virtuoos begeleiden.

In het tweede deel van het concert zal worden samen gespeeld met Jeroen Sigterman.

Jeroen Sigterman – jong talent –
Jeroen ontdekte zijn passie voor theater, zingen en acteren tijdens zijn middelbare schoolperiode op het Cals College in Nieuwegein waar hij te zien was in verschillende schoolmusicals. Hij studeert momenteel Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.  
Gedurende zijn opleiding was hij al te zien in diverse grote voorstellingen, hij zal het tweede deel van de avond verzorgen begeleid door het fanfareorkest.

De fanfare zal u verder een divers programma voorspiegelen van klassiek tot pop en van musical tot swing. Kortom, een echte aanrader voor muziekliefhebbers en allen die op een heel andere manier met de blaasmuziek kennis willen maken. Laat u verrassen en verbazen!

Kaarten kosten € 15,00 per stuk inclusief een drankje in de pauze De kaarten zijn te koop via het theater (hier komen nog administratie kosten bij) of u kunt geld overmaken op het onder staande rekening nummer.
Wij zorgen er voor dat de kaarten op de avond klaar bij de kassa van het theater klaar liggen.

NL16 RABO 0329 89 16 26
t.n.v. muziekvereniging Kunst na Arbeid
o.v.v. Promotie concert 2019 + aantal kaarten en naam

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.