Rhythms On The Move

De ‘Dutch Percussion Community’ is een werkgroep, bestaande uit een aantal enthousiaste mensen waaronder diverse leden van KNA Houten die slagwerk een warm hart toedragen. Onder leiding van Charles van Zanten, voormalig slagwerkinstructeur KNA en dirigent van Douane Harmonie Nederland en het Nederlands Politie Orkest zijn er plannen gemaakt om een slagwerkproject te organiseren in het voorjaar van Het eerste projectensemble ‘Rhythms On The Move’  staat onder leiding van 2 artistiek leiders: Jaap Firet en Michiel Buijsse.

Er worden door dit ensemble twee concerten verzorgd:

Zaterdagavond 23 maart in Theater Vleuterweide in Leidsche Rijn, een concert in samenwerking met het C-orkest van Harmonie Orkest Vleuten en

zaterdagavond 30 maart tijdens de CultuurNacht Houten in de Grund.  

Voor alle ins en outs verwijzen wij naar de website: www.dpcmusic.nl en naar bijgaande flyer

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.