Nieuwjaarsconcert 2019

Nieuwjaarsconcert 2019
Zin om 2019 met Kunst Na Arbeid muzikaal in te luiden? Op zondag 13 januari is dan uw kans. U wordt hierbij van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Nieuwjaarsconcert van Kunst Na Arbeid dat zal plaatsvinden in zalencentrum De Engel in het centrum van Houten. De fanfare en de slagwerkgroep inclusief de jeugdorkesten zullen van zich laten horen. Om 11 uur is de zaal voor u open en het concert start om 11.30 uur. Wij hopen u daar te verrassen met een zeer afwisselend programma. Vooraf, tijdens de pauze en natuurlijk na afloop van het concert is er alle gelegenheid tot het uitwisselen van nieuwjaarswensen met leden, bestuur en de andere gasten. Wij hopen u allen op 13 januari te verwelkomen.
Datum: zondag 13 januari 2019.
Locatie: De Engel, Burg. Wallerweg, Houten
Tijdstip: 11.30 (zaal open 11.00 uur) Entree: gratis

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.