Stem KNA Houten tijdens de Rabo Clubkas Campagne

Beste leden, sponsoren, donateurs of muziekliefhebbers,

Dit jaar doet muziekvereniging Kunst Na Arbeid weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Een prachtige manier om de clubkassen van deze muziekverenigingen een beetje te vullen. Door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen halen we het meeste aan gelden op! Vorig jaar was dit een groot succes, wij hopen dan ook dit jaar weer een prachtig bedrag op te mogen halen

Wie kunnen stemmen?
Alle leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug waarvan het e-mailadres bij de Rabobank bekend is ontvangen vóór de stemperiode per e-mail een unieke stemcode. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Alle stemmen moeten worden verdeeld.

Hoe worden rekeninghouders lid?
Rabobank rekeninghouders die nog geen lid zijn moeten lid worden. Lid worden is eenvoudig en zonder extra kosten!! Om lid te worden, surf snel naar: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.