Uitwisselingsconcert Slagwerk

Zaterdag 7 april 2018 verzorgt de slagwerkgroep van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Houten een optreden samen met de slagwerkgroep van muziekvereniging Euterpe uit Heinkenszand. Het concert vindt plaats vanaf 19:30 in sociaal-cultureel centrum De Grund.

Naast optredens door beide groepen afzonderlijk zal een belangrijk deel van het programma bestaan uit gezamenlijk gespeelde stukken. Daarvoor zullen ze hele dag eerst gezamenlijk repeteren. Doel van de uitwisseling is dat spelers van beide groepen de kans krijgen met een groter gezelschap te spelen.

Daarbij wordt zowel op de bekende trommels gespeeld als op zogenaamd melodisch slagwerk: marimba’s, vibrafoons, glockenspiel en buisklokken en allerhande minder gangbaar slagwerk. Het belooft dus een afwisselend optreden te worden waarbij beide groepen het beste van zichzelf zullen laten horen.

Het optreden begint om 19:30, De Grund open om 19:00. Toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage mag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.