DANK U WEL VOOR UW STEUN VOOR KNA!!

 RABO CLUBKAS CAMPAGNE 2017

Dinsdag 14 november jl. was de spannende dag, want de Rabobank  maakte deze avond de uitslag bekend van de Rabo Clubkas Campagne 2017.

Deze bekendmaking vond plaats tijdens een feestelijke finaleavond in het Theater Aan de Slinger, waar verschillende verenigingen uit het werkgebied van de Rabobank Rijn en Heuvelrug een demonstratie verzorgden.

De Rabobank had voor deze campagne een bedrag van € 150.000, – beschikbaar gesteld en dit is onder 206 verenigingen verdeeld.

Muziekvereniging KNA heeft in samenwerking met de zusterverenigingen St. Caecilia uit Schalkwijk en Excelsior uit Cothen zeer goed gescoord.

Alle drie de verenigingen zaten bij top tien, die op het eind van de avond op het podium werden geroepen om de cheque’s in ontvangst te nemen.

Spannend was natuurlijk welke vereniging met de meeste stemmen ging strijken, waarbij de uitslag vanaf 10 naar beneden bekend werd gemaakt.

Uiteindelijk bleek dat Muziekvereniging KNA op een na de meeste stemmen (317) had gekregen, wat een cheque van € 2642.40 tot gevolg had. Als eerste kwam de voetbalvereniging Schalkwijk uit de hoge hoed met 326 stemmen en een cheque van €2717,42.

De zustervereniging Excelsior kwam als 3e uit de bus met 282 stemmen goed voor een cheque van  € 2350,65 en zustervereniging St. Caecilia kwam als 5e uit de bus en ontving een cheque van  € 2217.28.

Tot slot werden alle verenigingen op het podium gevraagd om de gewonnen cheque’s in ontvangst te nemen, waarna er een groepsfoto werd gemaakt.

Mede dankzij de inzet van Jeroen van Nuland (lid van onze sponsorcommissie) en alle publicaties op Facebook, nieuwsbrief en overige media is de actie voor onze vereniging een groot succes geworden met een geweldig resultaat. Dit is voor volgende jaren zeker een aanrader.

Volledige uitslag

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.