Najaarsconcert Kunst Na Arbeid 2017

Op zaterdag 4 november staat Het Houtens aan de Kruisboog 1 in Houten in het teken van het jaarlijkse Najaarsconcert van muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Bang & Olufsen Ed Baak in Houten (http://www.baakonline.nl/). Het belooft een bijzonder Najaarsconcert te worden met medewerking van Stardance uit Houten. Naast het De Melody Percussion Band o.l.v Michiel Buijsse en het Fanfare orkest o.l.v. Stefan de Wildt zullen ook de jeugdgroepen o.l.v. Rob van der Sterren, hieraan hun medewerking verlenen. Leden van de jeugd MPB openen het concert en spelen o.a. de huidige hit van Ed Sheeran “Shape of You”. Daarna neemt de MPB het over met een fris ingestudeerd repertoire waaronder het wel bekende Percussionata. Het opstaporkest zal samen met het fanfare orkest het uitdagende werk “Give me Some Groove” van Ennio Salvere spelen met een mix van Funk, blues en soul. Het Fanfare orkest zette na het zomerseizoen een nieuwe muzikale lijn in met diverse nummers afkomstig uit wereldfilms. Het Najaarsconcert is het ideale podium om deze nummers ten gehore te brengen. Wie kent er niet “My heart will go on” uit de film Titanic, of “Songs of the Wizz” uit de film the Wizz (bewerking van de musical The Wizzard of Oz). Bij een aantal nummers zullen de leden van Stardance (http://www.stardance.nl/) hun danskunsten aan u vertonen. De toegang tot deze veelzijdige muzikale avond is gratis! Wij hopen u dan ook aankomende 4 November in Het Houtens te mogen ontmoeten. De zaal gaat open om 19.30 uur, de aanvang van het concert is om 20.00 uur.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.