KNA op Koningsdag

Afgelopen Koningsdag heeft KNA weer muzikaal van zich laten horen op het Oude Dorp.

Op het dorpsplein heeft het fanfareorkest traditioneel de aubade begeleid waarna ze samen met de slagwerkgroep verder zijn gegaan om de vrijmarkt een muzikaal tintje te geven. Was je daar aanwezig en heb je ons horen spelen of je wilde altijd al (weer) muziek gaan maken, dan ben je van harte welkom bij KNA. Zowel de slagwerkgroep als het fanfareorkest zoekt leden.

Van jong tot oud kan je lid worden van KNA. De jongsten onder ons kunnen beginnen met lessen en daarna doorstromen naar de verschillende orkesten. Kijkt u onder het kopje lidmaatschap en lessen voor uitgebreidere informatie.
Wellicht heb je al muzikale ervaring, dan kan je waarschijnlijk meteen bij één van de orkesten aansluiten. Voor het fanfareorkest zijn er open repetities gepland op enkele dinsdagavonden, kijk in de agenda aan de zijkant van deze pagina voor de data van die repetities.
Ben je geïnteresseerd in de slagwerkgroep, dan ben je van harte welkom op donderdagavond in SCC De Grund, De Poort 77-79 in Houten. De repetities zijn van 19.30-21.30 uur.

Wij hopen u een keer bij ons te zien.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.