Kun je spelen, speel dan mee!!

UPDATE: deze actie is voorbij maar mocht je het nu pas lezen, neem gerust contact met ons op en we nodigen je graag uit bij een van onze repetities.

Heb je ooit muziek gespeeld en kriebelt het om je oude hobby weer op te pakken? Dit is een mooi moment om actie te ondernemen! Muziekvereniging KNA Houten is namelijk op zoek naar enthousiaste muzikanten voor haar fanfareorkest.

Bij ons ben je welkom! In principe hebben we trompetten genoeg, maar voor alle andere secties zijn nieuwe muzikanten van harte welkom (saxofoons, bugels, hoorns, trombones, bassen en slagwerk).

Indien je niet over een eigen instrument beschikt krijg je er van ons een in bruikleen. We hebben de beschikking over een professioneel docententeam. Wil je een opfriscursus voor je instrument of wil je je omscholen naar een ander instrument? Wij regelen het graag  voor je.

Vorig optreden in Theater de Slinger

Twijfel  je nog? Kom gerust eens kijken en luisteren. Op zaterdagavond 20 mei aanstaande geven wij een groot concert in Theater a/d Slinger te Houten. Ook ben je  van harte welkom op een van onze open repetities om vrijblijvend kennis te maken met het orkest, de leden, onze enthousiaste dirigent Rodin Rosendahl en het repertoire.

Deze open repetities vinden plaats op dinsdag 30 mei en dinsdag 6 juni in ons clubhuis de Grund, De Poort 77-79 in Houten. Wij repeteren van 20.00 tot 22.00 u. Wij hopen je dan te mogen begroeten.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Linde Hoekstra, tel.nr. 06-81787710 e-mailadres: linde.hoekstra@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.