Univé Promotieconcert 2017, 20 Mei, Theater aan de Slinger, Houten

Concert met medewerking van Olaf Schipper & Meike van der Veer

Zaterdag 20 mei 2017; Aanvang concert 20:15 uur

Het fanfareorkest van Kunst Na Arbeid laat weer van zich horen. De titel verraadt de doelstelling; blaasmuziek promoten door middel van een uniek concert in het Theater aan de Slinger in Houten. Na drie succesvolle edities, wordt op zaterdag 20 mei een prachtig vervolg gemaakt.

Dit jaar werkt het fanfareorkest Kunst Na Arbeid samen met :

Olaf Schipper
De trompettist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Speciaal voor deze avond zal Olaf op een diversiteit van koperinstrumenten (trompet, bugel en piccolo trompet) een aantal composities ten gehore brengen. Uiteraard zal het fanfareorkest hem begeleiden.

Meike van der Veer
Na het doorslaande succes van de vorige editie kunnen we niet meer om haar heen!  Op verzoek van velen, treedt dit Houtense multi zang talent nogmaals met ons op.

Zoram Rosendahl
Een talent van een heel ander kaliber. Speciaal voor ons fanfareorkest componeerde Zoram een prachtig 3-delig werk. Een wereldpremière in Houten op deze avond!

De avond is opgedeeld in twee muzikale blokken waarin de fanfare zowel Olaf als Meike zal begeleiden. Ze zullen u verbazen met een divers programma van klassiek tot pop en van jazz tot soul. Kortom een echte aanrader voor muziekliefhebbers en allen die met de blaasmuziek kennis willen maken. Laat u verrassen en verbazen!

 Kaarten zijn te koop via :

het theater aan de Slinger www.theateraandeslinger.nl a €10,00 per stuk (exclusief voorverkoopkosten).

Kaarten a €10,00 per stuk zijn te reserveren door geld over te maken naar :
NL60 INGB 0001 7003 20 t.n.v. Reinaud van Hengstum o.v.v. promotie concert 2017 + aantal kaarten.

Wij zorgen er dan voor dat uw plaatsen gereserveerd worden en leggen uw kaarten op de avond zelf klaar bij de kassa.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Univé. 

 

Olaf Schipper: biogra

Olaf Schipper studeerde klassiek trompet aan het Arnhems conservatorium bij Peter van Loo en Tonny Kievits. Hij vervolgde zijn studie aan het conservatorium te Utrecht bij Willem van der Vliet alwaar hij zowel zijn diploma Docerend als Uitvoerend Musicus behaalde.
-In 1999 werd hij aangesteld als concertmeester/solo bugellist van het Trompetterkorps Bereden Wapens en later als solotrompettist van de Koninklijke Militaire Kapel en het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ’Bereden Wapens’. Sinds 2012 is Olaf werkzaam als trompettist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine.
-Naast zijn baan in het orkest is hij een graag geziene gastspeler en solist bij tal van professionele orkesten en gezelschappen. Hij heeft vele cd opnames op zijn naam staan in binnen- en buitenland. In 2010 presenteerde hij zijn eerste solo cd “OLAF SCHIPPER TRUMPET”. In 2011 werd Olaf door de Amerikaanse componist ‘Robert J. Bradshaw’ benaderd om voor zijn platenlabel nieuw trompetrepertoire op te nemen. Begin van dit jaar werd de cd ‘OUT OF THE QUIET’ in Amerika uitgebracht met tal van stukken gespeeld door Olaf. Momenteel is deze cd genomineerd voor een Grammy!
-Verder werkt Olaf als freelance trompettist voor impresariaten als ‘The Vocal Company’ en ‘Promusic’ en verzorgt hij vele kamermuziekconcerten met zijn pianiste Kana Yamaguchi. Daarnaast maakt hij deel uit van het Belgische koperensemble ‘NEW BRASS DIRECTIONS’

Meike van der Veer:

Meike van der Veer (6 juli 1985) heeft een dijk van een stem en veel podiumervaring. Zij is een veelgevraagde zangeres en verzorgt optredens in heel Nederland voor verschillende evenementen en boekingsbureaus. Meike volgt al ruim 15 jaar zanglessen bij verschillende privé-docenten.
-Zij studeerde het hoofdvak zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam, ze heeft uiteindelijk bekendheid verworven door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice Of Holland. Hier eindigde ze als één van de finalisten. De meest geweldige ervaring deed ze op in de Heineken Music Hall, waar ze bij 4 uitverkochte concerten mocht zingen.
-Meikes repertoire is een mix van soul, jazz en pop. Op dit moment is Meike bezig met het opnemen van haar eerste eigen album.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.