Muzikaal 2017 in met Kunst Na Arbeid!

Nieuwjaarsconcert: 22 januari 2017

Op zondag 22 januari 2017 zal Kunst Na Arbeid (KNA) weer van zich laten horen. Het nieuwe jaar wordt dan traditioneel ingeluid met het nieuwjaarsconcert in Restaurant De Engel aan de Burgemeester Wallerweg 2.

 U bent van harte welkom om te komen luisteren naar de Fanfare en de Melody Percussion Band (MPB). De beide groepen hebben weer hard gewerkt om een programma in elkaar te zetten waarin u verschillende muziekstijlen kunt herkennen.

De MPB zal voor u een mix verzorgen van popliedjes en echte klassiekers. Ook de JeugdMPB zal een aandeel hebben in hun programma. Ook het programma van de Fanfare zal voorzien zijn van verschillende muziekstijlen en ook het jeugdorkest zal meedoen in hun programma. Of zij ook dit jaar het programma weer op een traditionele manier afsluiten blijft nog even een verrassing. Als u dit wilt weten, moet u natuurlijk komen luisteren.

De zaal zal open zijn om 11.00 uur en om 11.30 uur zal het concert beginnen.

 Toegang voor dit concert is gratis.

Wij hopen dat u allen komt, het is natuurlijk ook de kans om elkaar de beste wensen over te brengen voor het komende jaar.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.