Najaarsconcert KNA 5 November 2016

Najaarsconcert KNA 2016, Het Houtens, Kruisboog 1, Houten

Op zaterdag 5 November presenteert Muziekvereniging Kunst Na Arbeid zich aan de Houtense muziekliefhebbers met het spetterende Najaarsconcert 2016. Alle geledingen van KNA zullen hierbij aanwezig zijn. Naast het Fanfare orkest en de MPB zullen de jeugd orkesten aanwezig zijn. Daarnaast is ook Samba band, reeds jaren onderdeel van de vereniging, van de partij. De invulling van het concert wordt dit jaar vernieuwd ten opzichte van voorgaande edities met het afwisselen tussen de verschillende onderdelen tijdens het concert. Hiermee zullen alle muzikanten van de vereniging de ruimte krijgen om zich optimaal te laten zien en horen aan het publiek. Een andere vernieuwing is dat dit Najaarsconcert plaats vindt op een nieuwe locatie: Het Houtens (Kruisboog 1 in Houten). Deze locatie is goed toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. De deuren van het Houtens gaan open om 19.30 uur en het concert start om 20.00 uur. De toegang is zoals altijd gratis. Wij hopen u te mogen begroeten op 5 November en u te trakteren op een mooi avondje uit. Meer informatie over de vereniging vindt u ook op onze facebook pagina (bent u al vrienden?). Zegt het voort en tot zaterdag 5 November.afbeelding1

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.