Gezamenlijk concert Koor Cantilene/Fanfare Kunst Na Arbeid

Koor Cantilene bestaat 30 jaar en zij vieren dit door, samen met Kunst Na Arbeid, op zondagmiddag 23 oktober 2016, een concert te geven in Theater Aan de Slinger in Houten.
Dit wordt een uniek concert waarmee het koor Cantilene buiten haar eigen grenzen treedt. Dit concert wordt gegeven in samenwerking met het fanfare orkest Kunst Na Arbeid eveneens uit Houten. De fanfare telt 35 leden. Het koor telt ongeveer 60 leden.
Komt u ook? Dit mag u niet missen! Wij zien u graag op zondag 23 oktober 2016 in Theater Aan de Slinger (De Slinger 40, 3995 DE Houten), aanvang 14.00 uur.

Ter gelegenheid van dit concert worden er liederen en muziekstukken uit verschillende genres gezongen en gespeeld. Het programma wordt zo ingevuld dat het koor Cantilene en het fanfare orkest KNA verschillende stukken gezamenlijk zullen uitvoeren. Tevens zullen beide partijen zich ook afzonderlijk met muziek uit eigen repertoire presenteren. Het belooft een muzikaal spektakel te worden. Het concert is zeker speciaal te noemen.
Ook kan het publiek genieten van een muzikaal intermezzo van pianiste Marijke van der Ouderaa samen met fluitiste Tanja van der Zant.

Het geheel staat onder leiding van 2 dirigenten. Pieter Koning is dirigent van Koor Cantilene en Rodin Rosendahl is dirigent bij fanfare KNA. Wij kijken met spanning uit naar dit optreden en wij hopen dat er veel publiek op de tribune in het theater zal zijn.

Het concert zal ongeveer 2 ½ u duren. De toegangskaarten kosten € 10,- p.p.
U kunt reserveren via de koorleden van Cantilene en/of de leden van het fanfare orkest (of telefoonnummer 06-49 788 768 of via e-mailadres: mieke.vanhengstum@casema.nl)

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.