Huldiging jubilarissen KNA Houten tijdens spetterend najaarsconcert!

DSC_0648

Op zaterdag 17 oktober j.l. vond het jaarlijkse najaarsconcert van Kunst Na Arbeid (KNA) Houten plaats in restaurant “De Engel”.

Het concert begon met een optreden van Samba Madeira die de mensen met hun vrolijke ritmes en klanken welkom heette bij de ingang. Zo konden de mensen meteen al in de stemming komen. Om 20.00 uur werd het concert geopend door de Melody Percussion Band (MPB). Zij hadden een nieuw programma ingestudeerd en lieten de zaal swingen op hun vrolijke klanken.
Na de pauze ging de fanfare verder. Ook zij hadden een mooi nieuw programma voor de luisteraars in petto. Samen met zanger Robert- Jan Goorhuis brachten zij een paar nachtclubklassiekers ten gehore. Al met al een geslaagde muzikale avond.

Wat altijd weer bijzonder is aan ons najaarsconcert is de huldiging van de jubilarissen die wij in de vereniging hebben. Ook dit jaar waren dat vier leden van de vereniging. Alfred van Hengstum (25 jaar lid), Mieke Schemmekes (40 jaar lid), Hans Spaan en Johan Mulders (beide 50 jaar lid).

Wij hopen nog lang van deze muzikanten te mogen genieten bij onze vereniging. Allen gefeliciteerd met jullie jubileum!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.