KNA – Bang & Olufsen Ed Baak Najaarsconcert 2015

Nachtclubklassiekers en slagwerkspektakel!

Voorafgaand aan het 90 jarig jubileum van Bang & Olufsen Ed Baak sponsoren zij ook dit jaar weer het KNA – Bang & Olufsen Ed Baak najaarsconcert. Dit concert zal plaatsvinden op 17 oktober in de Engel, Burgermeester Wallerweg 2 Houten. De zaal is open om 19.30 uur.

Het najaarsconcert wordt traditiegetrouw door Kunst Na Arbeid (KNA) georganiseerd. Sinds een aantal jaar worst dit concert gesponsord door Bang & Olufsen Ed Baak. Dit jaar is een lustrum wat sponsoring betreft, want het wordt al voor de vijfde keer door hen gesponsord. Een klein feestje waar even bij stilgestaan mag worden.

Tijdens het concert kunt u luisteren naar zowel de Fanfare, onder leiding van Rodin Rosendahl, als de Melody Percusion Band (MPB), onder leiding van Ronald Boumans. Zij zullen hun nieuwe repertoire aan u laten horen.

De avond zal beginnen om 20.00 uur met de MPB. De MPB zal u meenemen naar Afrika, maar ook een popnummer staat op het programma. Na de pauze staat er een nieuwe toevoeging aan dit concert op het programma. Dit is de medewerking van zanger Robert-Jan Goorhuis. Hij zal voor u, onder begeleiding van de Fanfare, de sfeervolle nachtclub muziek van Micheal Bublé en Frank Sinatra tot leven brengen.

Misschien heeft u altijd al muziekgemaakt in Houten of juist ergens anders en begint het weer een beetje te kriebelen of uw kind heeft belangstelling voor het bespelen van een instrument. KNA verzorgt lessen op alle instrumenten die de Fanfare en de MPB rijk zijn. Kortom, voor ieder wat wils. Dit concert is uw kans om te komen luisteren naar KNA! Misschien wel de eerste stap naar een muzikale toekomst voor u of uw kind(eren).

Pak dus nu uw kans om dit concert gratis mee te maken. U kunt deze gratis kaarten vanaf 12 oktober ophalen bij Bang & Olufsen Ed Baak, Vlierweg 10 Houten.

De inloop van het concert zal om 19:30 zijn waarna om 20:00 de Melody Percusion Band de aftrap neemt. Kom meegenieten en wees welkom!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.