Past Present Future concert MPB

Op zaterdag 21 mei 2016 organiseert de Melody Percussion Band (MPB) van Kunst Na Arbeid Houten een concert in samenwerking met oud leden van deze band en de Jeugd MPB. Het concert zal plaatsvinden in ‘College de Heemlanden’ en beginnen om 19.30 uur.
Toegang tot dit concert kost €7,50 en kinderen tot 12 jaar €5,00. Kaarten zijn te bestellen via projectenkna@gmail.com.

MPB KNA Houten flyer

We hebben dit concert opgezet omdat de leden van de MPB graag weer eens een groots concert wilden geven. We kregen toen het idee om oud leden uit te nodigen om onze MPB te komen versterken. Hiermee kunnen zij het plezier in muziek maken weer eens ervaren. Uiteraard vinden wij dat wij ook de jeugd bij dit concert moeten betrekken. Ook voor hen is het namelijk leuk om onderdeel te zijn van een groot concert. Zo kwamen we aan de titel ‘Past Present Future’.

We hebben oud leden aangeschreven en er hebben 29 oud leden enthousiast gereageerd. Hierdoor kunnen we u een avondvullend programma bieden met spetterende muziek.
De huidige MPB zal het grootste deel van de avond voor haar rekening nemen met zowel bekende nummers als echte slagwerkstukken. Daarnaast voeren we samen met de oud leden 3 muziekstukken uit. Ook de jeugdleden spelen hun eigen muziek en zullen daarnaast meedoen met de MPB. Op enig moment zullen we met een band van ruim 40 slagwerkers op het podium staan.
Zowel voor ons als voor het publiek een ware sensatie (!).

Bedenk bij deze muziek mooie lichten en een aangeklede zaal en het zal een topavond worden, die plaats vindt in ‘College De Heemlanden’ in Houten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.