Muzikaal het nieuwe jaar in met Kunst Na Arbeid!

Op zondag 10 januari 2016 om 11.30 uur is het zover, het Nieuwjaarsconcert van Kunst Na Arbeid (KNA) start dan in de Engel (Burgemeester Wallerweg 2, Houten). De zaal zullen wij om 11 uur voor u openen en de toegang is gratis.
Traditioneel is dit niet alleen het eerste concert om het nieuwe muzikale jaar van KNA in te luiden, maar natuurlijk ook om elkaar te ontmoeten en nieuwjaarswensen uit te spreken. Jong en oud treden voor u op, naast de Jeugd Melody Percussion Band (JMPB) en het Opstaporkest zullen ook de Fanfare en de MPB hun opwachting maken. Naast de variatie in de KNA onderdelen zal ook de muziek die voor u gespeeld zal worden heel erg gevarieerd zijn.
Muziekstukken waar u aan kunt denken zijn bijvoorbeeld Clapping Music van Steve Reich en Counting Stars van One Republic. Ook de Nieuwjaars klassiekers Happy New Year en de Radetzki Mars van Johann Strauss mogen niet ontbreken. Wij hopen u met grote getalen te mogen ontmoeten in De Engel en samen met u het nieuwe jaar muzikaal in te luiden.

Mocht uzelf of uw kind(eren) interesse hebben in het spelen van een instrument, of u kunt het al en wilt een oude liefde weer gaan oppakken, kom dan de gezellige sfeer van KNA proeven tijdens het ontspannen luisteren naar de muziek en informeer eens naar de mogelijkheden bij één van onze (bestuurs)leden.

De toegang van het Nieuwjaarsconcert is gratis en we hopen u te zien op 10 januari, vanaf 11 uur, in De Engel.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.